Ashley Joy Saç Bakım Maskeleri ile Yaz Sonrası Bakım İpuçları

73

Ashley Joy saç bakım maskeleriyle, yaz tatili sonrası yorulan, yıpranan saçları güçlendirerek bakım yapmayı desteklerken yeni sezonda saç bakımı için etkili bir alternatif sunuyor.

Bitkisel ve vegan içerikleriyle dikkat çeken Ashley Joy, saçlarınızın maruz kaldığı yaz mevsiminin olumsuz etkilerini tek kullanımda bile yok edecek yenilikçi ve etkileyici ürünleriyle yeni sezonda da adından oldukça söz ettiriyor.

Saçlarınızın İhtiyacı Olan Nem Bakımı

Ashley Joy Saç Bakım Maskesi, yazın kurutucu etkilerine meydan okurken saç tellerinizin kaybettiği nemi derinlemesine geri kazandırmaya destek veriyor.

sac bakim maske Ashley Joy Saç Bakım Maskeleri ile Yaz Sonrası Bakım İpuçları
Ashley Joy Saç Bakım Maskesi

Ayrıca nemini kaybeden ve kırılan, kopan, dökülen saçları yapılandırarak etkili bir bakım sağlıyor. İçeriğindeki zengin argan yağı sayesinde saçları derinlemesine nemlendiren maske aynı zamanda saçı dış etkenlerden koruyor ve kökten uca güçlendirerek dökülme sorununu ile de mücadele ediyor.

Işıltısını, Rengini ve Canlılığını Kaybeden Saçlara

Ashley Joy Mor Saç Bakım Maskesi, rengi açılmış, röfleli, boyalı vb. gibi işlemler görmüş saçlarda yaz boyunca sıkça rastlanan turunculaşmayı, renk değişimini etkili bir şekilde nötralize ediyor. Saçlarda deniz tuzu, klor gibi etkilerin neden olduğu istenmeyen ton değişimlerini ortadan kaldırılmasına etki ederken ışıltılı, canlı rengine kavuşmasını destekliyor.

mor maske Ashley Joy Saç Bakım Maskeleri ile Yaz Sonrası Bakım İpuçları
Ashley Joy Mor Saç Bakım Maskesi

Kökten Uca Yoğun Bakım ve Onarım

İşlem görmüş ve yaşam gücünü kaybetmiş saçlar için formüle edilen Ashley Joy Yoğun Onarıcı Saç Bakım Maskesi, saçın yoğun bir şekilde nemlenerek yapılanmasına yardımcı oluyor. Mat ve cansız görüntüyü minimuma indirerek saçların yenilenerek yeni sezonu ahenkle karşılamasına yardımcı oluyor.

yogun onarici maske 1 Ashley Joy Saç Bakım Maskeleri ile Yaz Sonrası Bakım İpuçları
Ashley Joy Yoğun Onarıcı Saç Bakım Maskesi

Çok Yönlü Saç Bakımı

Ashley Joy Banana Saç Maskesi içeriğinde bulunan Hindistan cevizi yağı, avokado yağı, argan yağı ve E vitamini ile saçları derinlemesine nemlendirerek canlandırıyor. Yaz aylarının yıpratıcı etkilerine meydan okuyarak saçlarınızın hızlı uzamasını destekliyor ve aynı zamanda güçlü, hacimli bir görünüm vaat ediyor.

banana sac maske Ashley Joy Saç Bakım Maskeleri ile Yaz Sonrası Bakım İpuçları
Ashley Joy Banana Saç Maskesi

Dalgalı, şekil almayan ve cansız saçların görünümünü düzeltme konusunda iddiasını ortaya koyan maske, yaz sonrası yeni sezonda saçların ihtiyaç duyduğu bakım için etkili bir alternatif sunuyor. (Bülten)