gülsha Güllü Vücut İksiri ile Cildinizde Gülün Yumuşaklığını Hissedin

372

gülsha’nın yeni Güllü Vücut İksiri ile cildinizi besleyip nemlendirirken doğal cilt bakım deneyimini keşfetmeye hazır olun. Gülün yumuşaklığını hissedebileceğiniz gülsha’nın ilk vücut bakım ürünü masaj yağı olarak da iddialı bir alternatif sunuyor.

Isparta’nın yüksek rakımlı bahçelerinden toplanan, nadir gül türü “Rosa Damascena”dan üretilen gülsha markasının en yeni ürünü “Güllü Vücut İksiri” bakım tutkunları ile buluşuyor.

lifestyle 4 gülsha Güllü Vücut İksiri ile Cildinizde Gülün Yumuşaklığını Hissedin

Gücünü esansiyel gül yağının nemlendirici ve antioksidan özelliklerinden alan Güllü Vücut İksiri; vücudu derinlemesine nemlendirirken, beslemeye, yumuşatmaya ve cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyor. Antiaging etkisi ile bilinen gül esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş çok amaçlı ürünün formülünde, 8 botanik yağın karışımı bulunuyor. Deniz yosunundan gelen magnezyum desteği ile cilt bariyerini onarmaya, cildi yenilemeye ve cildin canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca hızlı emilen %100 doğal kaynaklı içeriği ile de öne çıkıyor.

gulsha vucut yagi gülsha Güllü Vücut İksiri ile Cildinizde Gülün Yumuşaklığını Hissedin

gülsha VÜCUT İKSİRİ NASIL UYGULANIR?

En iyi sonuç için vücudun her yerine dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanması öneriliyor. Saç uçlarına ve tırnaklara da uygulanabilen gülsha Güllü Vücut İksiri, masaj yağı olarak harika bir alternatif oluşturuyor.

gülsha Güllü Vücut İksiri’ne, gulsha.com‘dan ve anlaşmalı satış noktalarından ulaşılabiliyor.